In 2020 is de zesde editie van de Oosterhoutse Trail afgelast vanwege de Coronacrisis. De zesde editie is doorgeschoven naar zaterdag 10 juli 2021. Maar helaas, hoewel de vaccinatiegraad toeneemt en het aantal besmetting afneemt, er is momenteel nog te veel onzekerheid omtrent het verkrijgen van vergunningen van de diverse terreinbeheerders. We hebben gekeken naar alternatieve routes maar ook dan is er (op korte termijn) nog geen zekerheid over het verkrijgen van de noodzakelijke vergunningen.

Wij schuiven de zesde editie van de Oosterhoutse Trail nog een jaar door. En wel naar zaterdag 9 juli 2022. Zet deze datum in je agenda en wees dan van harte welkom,

Wij wensen jullie een sportieve maar bovenal gezonde zomer toe en zien jou graag op zaterdag 9 juli 2022!! Of bij één van de andere wedstrijden die ATV Scorpio hopelijk dit najaar mag organiseren. Alles uiteraard onder voorbehoud van de dan geldende regelgeving.