De Coronacrisis heeft ook gevolgen voor de zesde editie van de Oosterhoutse Trail

Medio maart 2020 ontvingen wij bericht van de terreinbeheerders van gebieden waar grote delen van de route van de Oosterhoutse Trail gebruik van maken. Zij gaven aan dat hun terreinen vóór 1 augustus NIET gebruikt mogen worden voor evenementen. Kortom wij krijgen van betrokken terreinbeheerders géén vergunningen.

Op basis van deze feiten en de algemene berichtgeving van de overheid over de organisatie van (sport)evenementen zijn wij nu al genoodzaakt om de zesde editie van de Oosterhoutse Trail op zaterdag 27 juni 2020 af te gelasten.

Wij volgen hiermee de adviezen van de diverse instanties, en nemen als atletiekvereniging onze verantwoordelijkheid. Met dit vervelende besluit hopen we een bijdrage te leveren ter voorkoming van verspreiding van het Corona virus.

Het risico voor de deelnemers, vrijwilligers is op dit moment gewoon te groot.

Zesde editie van de Oosterhoutse Trail wordt georganiseerd op 10 juli 2021.