Vijfde Oosterhoutse Trail verplaatst van zaterdag 29 juni naar 14 september 2019
Na overleg met de betrokken hulpverleningsorganisaties GHOR en EHBO heeft de organisatie van de Vijfde Oosterhoutse Trail vandaag besloten de trail van zaterdag 29 juni a.s. NIET door te laten gaan.

De verwachte temperaturen van circa 32 graden Celcius vormen een te groot gezondheidsrisico voor zowel de lopers van de drie afstanden alsook de vrijwilligers en EHBO-ers die uren langs de routes staan bij de drankposten, als verkeersregelaar, voor de veiligheid en bij de tijdsregistratie.

Ook lopen de lopers en vrijwilligers het risico om in aanraking te komen met de brandhaartjes van de aanwezige eikenprocessierupsen en een verdedigende Buizerd in het bosgebied van Surae, Teteringen en Katjeskelder.

Hoewel sporten goed en gezond is nemen we géén risico’s zoals ontstaan bij extreme weersomstandigheden.

Gelukkig kun je lopen op zaterdag 14 september
Gelukkig is er een nieuwe datum. Op zaterdag 14 september vindt de (uitgestelde) Vijfde Oosterhoutse Trail plaats. Eenzelfde parcours, met hopelijk eenzelfde deelnemersveld maar zeker met eenzelfde enthousiast team van circa 55 vrijwilligers en waarschijnlijk met aangenamere temperaturen en minder gezondheidsrisico’s!

Dus reserveer zaterdag 14 september in je agenda! www.inschrijven.nl is al geopend!!

Je inschrijfgeld is te gebruiken voor de trail op 14 september
Als je al betaald hebt voor de trail van zaterdag a.s., dan blijft je inschrijfgeld staan indien je op 14 september meeloopt. Mocht je niet kunnen mee lopen op zaterdag 14 september en wil jij je inschrijfgeld terug ontvangen? Geef dat door via woc@atvscorpio.nl en vermeld daarbij in elk geval je naam, de afstand die je zou lopen en je bankrekeningnummer. We maken dan deze zomer het geld naar jou over.

De bestelde shirts worden gewoon geleverd. We zorgen dat deze op een of andere wijze bij jullie komen.

Nog vragen
Mail ons via info@oosterhoutsetrail.nl.

Hartelijke groet, een goede zomer toegewenst en tot zaterdag 14 september bij de Vijfde Oosterhoutse Trail.

De organisatie van de Oosterhoutse Trail
Frank, John, Jos, Marco, Peter en Tim