Voor de 18 en 25 kilometer wordt het parcours niet met lintjes aangeven alleen met kilometerbordjes. De 8 kilometer wordt wel met lintjes aangegeven. Omdat het laatste gedeelte van de 18 en 25 kilometer op het 8 kilometer parcours wordt gelopen hangen hier wel lintjes.

Om het voor de deelnemers aan de 18 en 25 kilometer zo makkelijk mogelijk te maken kan je meelopen met voorlopers. Deze trailrunners lopen het parcours in een vooraf aangegeven snelheid. In groepsverband vertrek je dus vanaf de start naar de finish.

Het volgen van een voorloper is niet verplicht. Je kan ook zelf het parcours afdrukken op papier of downloaden op jouw horloge als GPX bestand. Zie daarvoor de parcours pagina.

Tijdens het ophalen van jouw startnummer vragen we welk tempo je wilt lopen zodat je in de juist groep ingedeeld kan worden.