Maak een selfie en win leuke prijzen.

Doe jij mee op 7 juli met de Oosterhoutse Trail? Vergeet dan niet om je smarthpone mee te nemen. Maak jij in het bos de meest originele selfie en stuur jij die in? Dan maak je kans om een paar trailschoenen, een tof shirt of een leuke loopbroek te winnen. Deze prijzen zijn beschikbaar gesteld door onze sponsoren.

Om je te helpen met het maken van een leuke selfie richten we in het bos op verschillende plekken selfie locaties in. Sta even stil, maak een toffe foto, stuur deze in en loop weer verder.  Zorg er wel voor dat je startnummer duidelijk in beeld is of zet het onder je foto. Je mag zoveel selfies insturen als je wilt.

Hoe je jouw originele selfie in kunt sturen hoor je op zaterdag 7 juli of eerder op deze website. Meld je daarom aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Aan het einde van de traildag kiest de organisatie uit alle selfies de winnende! De inzenders krijgen vervolgens hun prijzen overhandigd. Blijf daarom na het finishen ook nog even bij de Oosterhoutse Trail, want misschien ga jij wel met een paar nieuwe trailschoenen naar huis.